Cognitief zoeken

by joostbvos

Cognitief zoeken

Heb je ervaring met kwalitatieve onderzoeksmethodes? Dan weet je hoe lastig het is om de inhoud van tekstdocumenten op hoge snelheid te analyseren. En kom je tot een nieuw inzicht? Dn begint je werkproces weer van voor af aan. Door gebruik te maken van Natural Language Processing technologie wordt het mogelijk om snel en accuraat die informatie uit miljoenen tekstdocumenten naar voren te halen waarnaar je op zoek bent. 

Wat kun je met IBM Watson® Discovery?

IBM Watson® Discovery is een bekroond AI-aangedreven intelligent zoek- en tekstanalyseplatform. Met IBM Watson® Discovery verbindt je data verspreid over verschillende databronnen. Door gebruik te maken van de tekstanalyse mogelijkheden haal je kennis, trendgevoelige inzichten en allerhande andere informatie uit je bedrijfsgegevens die anderszins verborgen zouden blijven. Het platform maakt gebruik van innovatieve, toonaangevende natuurlijke taalverwerking technologie om zinvolle inzichten te verkrijgen uit documenten, webpagina’s en big data, waardoor de onderzoekstijd met meer dan 75% kan worden verkort.

DE VOORDELEN VAN IBM Watson® Discovery

IBM Watson® Discovery kent vele voordelen:

  • Volledig Cloud-gebaseerd, of on-premise
  • Digitale ontsluiting van je (bedrijfs)documenten
  • Doorzoek de inhoud in je verbonden gegevensbronnen of webpagina’s
  • Lokaliseer de meest relevante passages vanuit je (bedrijfs)documenten
  • Toegang tot toonaangevende tekstanalyse technologie
  • Uitgebreid integreerbaar in bestaande of nieuwe software-oplossingen
  • Verkrijgen van zinvolle inzichten uit je (bedrijfs)documenten die anderszins verborgen zouden blijven
  • Verminder de onderzoekstijd van je werknemers met meer dan 75%

Waarom IBM Watson® Discovery?

TXT INSIGHT ontwikkelt slimme zoekoplossingen op het IBM Watson® Discovery platform in de IBM Cloud of on-premise. Waarom? Het IBM Watson® Discovery platform is het enige AI-aangedreven intelligent zoekplatform met uitgebreide tekstanalyse mogelijkheden. Met dit platform wordt het mogelijk om de onderzoekstijd van je werknemers met meer dan 75% te reduceren. In plaats van het zoeken naar informatie kunnen zij zich richten op de werkzaamheden waarvoor ze echt zijn aangenomen. Het IBM Watson® Discovery platform is flexibel. Je kunt de software in de IBM Cloud gebruiken of in je eigen data center. Het platform integreert naadloos met andere technologieën, waardoor je de regie houdt in je informatie architectuur. Wel zo plezierig. 

 

Wil je meer informatie over IBM Watson® Discovery? Neem dan contact met ons op!

IBM Business Partner

Als gecertificeerde IBM Business Partner kunnen wij  hoogstaande producten ontwikkelen met vooraanstaande technologie. IBM is vooruitstrevend op het gebied van Natural Language Processing technologie. Jaar op jaar behoort IBM tot de innovatieve koplopers op het gebied van tekstanalysetechnologie. 

 

Business Partner Logo

Dit vind je misschien ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer