consultancy

by joostbvos

CONSULTANCY

Kunstmatige intelligentie is het nieuwe nieuws. Er wordt namelijk veel gesproken over kunstmatige intelligentie, ook wel artificiële intelligentie (AI),  en de toepassingen hiervan. Eenvoudig uitgelegd draait het bij kunstmatige intelligentie om het gebruik van computersystemen om complexe menselijke problemen op te lossen. Deze complexe problemen draaien veelal om het (deels) automatiseren van cognitieve menselijke taken, zoals beeldherkenning, omzetten van spraak naar tekst, procesoptimalisaties, vertalen, het verwerken van grote hoeveelheden tekst. De voordelen van AI zijn groot. Zo is het mogelijk om razendsnel je processen te automatiseren, gebruikmakend van flexibele en schaalbare technologie. Wil jij met je organisatie ook de mogelijkheden van artificiële intelligentie verkennen, maar weet je niet hoe? Lees dan snel verder

Wanneer je onbekend bent met AI is de stap om ermee te beginnen groot. Want waar moet je beginnen? En hoe moet je beginnen? En welke investeringen zijn er nodig in hardware, software en personeel? Een eerste stap in je AI-verkenningsreis is vaak exploratief, waarbij het vooraf gewoonweg lastig in te schatten is wat AI jouw organisatie gaat opleveren. 

Wij begrijpen hoe lastig het kan zijn om aan AI te beginnen, zonder te weten waar je moet beginnen. Daarom bieden wij onze consultancydiensten aan. Samen met jouw organisatie gaan we aan het werk om bedrijfsprocessen te identificeren waarbij AI een meerwaarde kan opleveren. Dit doen wij in samenspraak met C-level als ook de beoogde eindgebruikers. We stellen dus de eindgebruikers centraal. Want alleen zorg je ervoor dat nieuwe technologie snel omarmd wordt door de beoogde eindgebruikers. Bij toepassingen van AI-technologieën draait het vrijwel altijd om het  automatiseren van saaie en/of repetitieve taken, zodat wij mensen ons kunnen concentreren op de leuke aspecten van ons dagelijks werk.

 

Waarom TXT INSIGHT ALS PROJECT PARTNER?

TXT INSIGHT is flexibel in de aanpak. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we technologie, C-level en eindgebruikers op één lijn krijgen. Gezamenlijk starten we onze reis in de wereld van AI. Stap voor stap brengen we de mogelijkheden in kaart. We inventariseren de wensen en gebruiken van de beoogde eindgebruikers. Daarmee komen we tot een voorstel om voor jouw organisatie de reis in de wereld van AI gezamenlijk vorm te geven. Doordat wij gebruik maken van AI-as-a-Service bouwstenen beginnen we altijd klein. Daarmee kun je kosteneffectief starten en behoud je de controle en regie. Op deze manier kun je als organisatie laagdrempelig kennis maken met al het moois wat de wereld van AI je organisatie te bieden heeft.

Wil je meer informatie over onze consultancydiensten? Neem dan contact met ons op!

IBM Business Partner

Als gecertificeerde IBM Business Partner kunnen wij  hoogstaande producten ontwikkelen met vooraanstaande technologie. IBM is vooruitstrevend op het gebied van Natural Language Processing technologie. Jaar op jaar behoort IBM tot de innovatieve koplopers op het gebied van tekstanalysetechnologie. 

 

Business Partner Logo

Dit vind je misschien ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer