Custom project

by joostbvos

Custom project

Wil jij ook met je organisatie de voordelen van Natural Language Processing ervaren? Maar zit je toepassing niet tussen onze producten? Dan is er de mogelijkheid om volledig klantspecifieke oplossingen te ontwikkelen waarin we de IBM Watson technologie verwerken. Graag gaan we in gesprek met met elkaar de mogelijkheden te verkennen. We zijn helder en transparant in wat er wel, maar ook wat er niet mogelijk is. In onze werkwijze zetten we de beoogde gebruiker van de software-oplossing centraal. Want alleen dan creeëren we oplossingen die ertoe doen.  

Wat is er mogelijk met een custom project?

Met een custom project is er veel mogelijk. Veelal werken we nauw samen met de opdrachtgever en haar  developers. En ook aan technologie is er veel mogelijk. We beheersen de populaire data science programmeertaal Python. Ook veelgebruikte Cloudplatformen zoals Google, Microsoft Azure en AWS zijn geen onbekenden. Ook in een customproject heb jij de regie. Want jij bepaalt welke services worden afgenomen. 

DE VOORDELEN VAN EEN CUSTOM PROJECT

Ontwikkel een compleet eigen softwareoplossing met inbedding van IBM Watson® technologie:

 

  • Inbedding van IBM Watson® technologie in eigen werkprocessen
  • Eigen combinaties van IBM Watson® technologie
  • Volledige flexibiliteit

Waarom TXT INSIGHT ALS PROJECT PARTNER?

TXT INSIGHT is flexibel in de aanpak. We zetten de klant en beoogde eindgebruiker centraal Hierdoor creëren we software die echt een verschil maakt. Inbedden van IBM Watson® technologie in eigen software? Geen probleem. We denken graag met je mee over hoe we de meeste waarde uit bestaande software-stacks kunnen halen, gecombineerd met innovatieve IBM Watson® technologie. En doordat de door ons uitgevoerde projecten veelal een sterk innovatief karakter hebben bieden we ook (samenwerking)mogelijkheden met betrekking tot het gezamenlijk aanvragen van innovatiesubsidies. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden voor custom projecten? Neem dan contact met ons op!

IBM Business Partner

Als gecertificeerde IBM Business Partner kunnen wij  hoogstaande producten ontwikkelen met vooraanstaande technologie. IBM is vooruitstrevend op het gebied van Natural Language Processing technologie. Jaar op jaar behoort IBM tot de innovatieve koplopers op het gebied van tekstanalysetechnologie. 

 

Business Partner Logo

Dit vind je misschien ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer