IBM Cloud

by joostbvos

IBM Cloud

Hybride. Open. Veerkrachtig. Je platform en partner voor digitale transformatie.

Al onze applicaties worden ontwikkeld in de IBM Cloud. Waarom? Dat is heel eenvoudig. Met de IBM Cloud haal je bewezen beveiliging, compliance en governance in huis. In de IBM Cloud kun je onafhankelijk van locatie je applicaties ontwikkelen en laten draaien. Je hebt snel toegang tot de nieuwste innovaties terwijl je bedrijfskritische processen geborgd zijn. 

In de IBM Cloud zijn alle gereedschappen beschikbaar om je werkprocessen te automatiseren, voorspellen en moderniseren. Of je nu in een hybride cloud, multicloud of public cloud omgeving wilt werken, het is allemaal mogelijk.

 

De IBM Cloud is een full-stack cloudplatform met meer dan 170 producten en diensten voor data, containers, AI, IoT en blockchain. Gebruik je bestaande infrastructuur, zelfs edge of andere openbare clouds, met IBM Cloud-services, API’s, toegangsbeleid, beveiligingscontroles en compliance met IBM Cloud Satellite.

 

Interesse in de IBM Cloud? Neem dan contact met ons op!

IBM Cloud:

Meer informatie over IBM Cloud

Dit vind je misschien ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer