IBM Watson Assistant

by joostbvos
Watson Assistant

IBM Watson® Assistant

IBM Watson® Assistant is een platform voor de ontwikkeling van slimme virtuele assistenten. Deze technologie kan meer dan alleen het nabootsen van menselijke interactie. Zo weet IBM Watson® Assistant wanneer er gezocht moet worden naar een antwoord uit een kennisbank, wanneer er om duidelijkheid gevraagd moet worden en wanneer er moet worden doorverwezen naar een mens. De toon van de assistent is aan te passen. Wilt je een formele of een informele chatbot? Het is aan jou, want het is allemaal mogelijk. En ook de Nederlandse taal wordt goed ondersteund. Probeer ook Berend Bot, onze virtuele assistent. Deze is rechtsonder in je scherm te vinden.

Interesse in IBM Watson® Assistant? Neem dan contact met ons op!

 

IBM Watson® Assistant:

IBM Watson® Assistant is integreerbaar in veelgebruikte platforms zoals Facebook Messenger, Slack, WhatsApp. Ook kun je de chatbot technologie integreren op je bedrijfswebsite, mobiele applicatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. We vertellen er graag over!

Meer informatie over IBM Watson® Assistant

Dit vind je misschien ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer