IBM Watson natural language classifier

by joostbvos

IBM Watson® Natural Language Classifier

IBM Watson® Natural Language Classifier (NLC) maakt tekstclassificatie eenvoudig. NLC maakt gebruik van deep learning technologie. Met Natural Language Classifier ontwikkel je  snel aangepaste tekstclassificatiemodellen zonder zelf diepgewortelde expertise te bezitten op het gebied van neurale netwerken, deep learning, machine learning. Alles wat je nodig hebt is een set aan trainingsgegevens en je kunt aan de slag. IBM Watson® Natural Language Classifier retourneert de best passende klassen voor een zin of alinea. Met NLC is het mogelijk om gemakkelijk gegevens te ordenen en analyseren voor trends en nieuwe inzichten. Ook is het mogelijk om deze service te gebruiken om de beste vervolgacties te identificeren op basis van documentinhoud. Bijvoorbeeld de routering van een document door je organisatie, of het classificeren van feedback van je klanten voor het bepalen van de afhandelingsprioriteit. Vanaf 9 augustus 2021 wordt deze dienst uitgefaseerd. Bestaande gebruikers moeten hun services migreren naar IBM Watson® Natural Language Understanding. 

 

Interesse in hoe je IBM Watson® Natural Language Classifier kunt overzetten naar IBM Watson® Natural Language Understanding? Neem dan contact met ons op!

Dit vind je misschien ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer