TXT INSIGHT richt zich volledig op de toepassing van natuurlijke taalverwerkingstechnologie, ofwel Natural Language Processing. Met deze technologie ontwikkelen we twee typen toepassingen: chatbots en cognitieve zoekoplossingen. Wij werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers vanuit uiteenlopende werkvelden en industrieën

Met onze chatbots laten wij u op geautomatiseerde wijze grip en rust krijgen in uw klantenservice of helpdesk activiteiten. Door de chatbot als eerstelijns hulpkanaal in te zetten kunt u uw gespecialiseerde servicemedewerkers het werk laten doen waarvoor ze zijn opgeleid. Het beantwoorden van complexe vragen of het oplossen van ingewikkelde problemen. Ons specialisme is het ontwikkelen van chatbots en het trainen van de onderliggende Machine Learning en NLP algoritmen om voor u een kwalitatief hoogstaande chatbot te realiseren.

Met onze cognitieve zoekoplossingen laten wij u op intelligente en geautomatiseerde wijze grip krijgen op grote hoeveelheden ongestructureerde tekstdata. Ons specialisme is het extraheren van nieuwe inzichten en relaties uit grote verzamelingen tekstdocumenten gebruikmakend van Natural Language Processing technologie. Door gebruik te maken van geavanceerde AI technologie zijn wij in staat om efficiënt uw digitale archieven te analyseren en hierin relaties te herkennen die anderszins verborgen zouden blijven.

Joost Vos

Oprichter, IBM Watson Solutions Architect, AI optimist