Over txt insight b.v.

Neem je vaak strategische besluiten op te weinig data, wetende dat de informatie er wel is? Niks is zo frustrerend om strategie te bepalen met een onderbuikgevoel dat je dit doet op te weinig data. Meer mensen inzetten om de beschikbare informatie te verwerken is vaak geen duurzame oplossing. 

 

Weet je dat er technologie bestaat die jou in staat stelt om op geautomatiseerde wijze door jouw bedrijfsinformatie in tekstvorm te gaan? Met hedendaagse AI technologie, zoals machine learning en deep learning, is het mogelijk geworden om tekstdocumenten snel, accuraat en geautomatiseerd op inhoud te analyseren. Waarom alles handmatig lezen als de computer dat sneller kan?

 

Al sinds 2017 ontwerpt en ontwikkelt TXT INSIGHT B.V. slimme bedrijfsoplossingen zoals slimme zoekoplossingen en chatbots, die de eindgebruiker helpt en ondersteunt om snel en accuraat dié inzichten vanuit tekstinformatie te halen die zij nodig hebben. Wij gebruiken hiervoor hoogwaardige IBM Watson technologie. Deze technologie wordt aangeboden als ‘AI as a service’.  Dit houdt in dat de technologie kant-en-klaar als configureerbare modules in slimme applicaties ingebouwd wordt. Hierdoor wordt het mogelijk om in een kort tijdsbestek de meerwaarde van AI technologie te demonstreren omdat we de technologie niet meer hoeven te ontwikkelen. We kunnen ons volledig richten op de configuratie en het creëren van meerwaarde voor de eindgebruiker. Wel zo fijn als je klein wilt beginnen. Lees de voordelen van AIaaS.

 

TXT INSIGHT B.V. is specialist op de toepassing van Natural Language Processing technologie. Al onze systemen zijn getraind op menselijke taal en jargon binnen domein-specifieke toepassingsgebieden. Onze systemen worden gebruikt om miljoenen en miljoenen documenten digitaal te ontsluiten. En door de toepassing van NLP technologie zijn de door ons ontwikkelde systemen in staat om op geautomatiseerde wijze, snel en accuraat nieuwe inzichten en kennis uit de onderliggende tekstdocumenten te halen. Met onze systemen vind je de relevante documenten en informatie vaak in minder dan 75% van de tijd in vergelijking met conventionele zoeksystemen. Onze systemen kunnen overweg met alle gangbare documentformaten zoals PDF, Word, PowerPoint, e-mail, websites. Eigenlijk kunnen wij elk bronbestand met natuurlijke tekst op inhoud analyseren, zolang dat deze machine leesbaar is. Wij werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers vanuit uiteenlopende werkvelden en industrieën. Wij vertellen er graag meer over.

 

Joost Vos, Ph.D.
directeur
Als pionier op het gebied IBM Watson NLP technologie in Nederland heeft Joost zowel kennis van de software als ook de configuratie en implementatie.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer